www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Regionális film és televíziós archívum
Nézettség: 51
Látogatás: 5080
ASTILLERO - új tangó Buenos Airesből
Átlag: 0 (0 szavazat)
ASTILLERO - new tango from Buenos Aires
Argentína / Magyarország
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
0 szavazat
= átlag   = szavazatod

Peyo Compoliete – ének, Osiris Rodrígez – hegedű, Leonhard Bartussek – cselló, Patricio Bonfiglio – bandonéon, Mariano Gonzáles – bandonéon, Pablo Arcángeli – bőgő, Julián Peralta – zongora, Alejandro Diez – videó vetítés

 

 

Az Astillero jött, játszott és győzött. A meglehetősen lendületes, új tangót játszó csapat első európai turnája során vetődött el hozzánk Udo (Preis) osztrák szervezőkollégánk közvetítésével.

A fiúk sem tudtak semmit Európáról, mi sem sokat az argentín panpákról és Buenos Aires külvárosában századelőn született tangó legújabb reneszánszáról, amely - mint aztán kiderült - egyáltalán nem olyan, mint ami egy európai agyában élhet e speciálisan argentín zenei műfajról.

Amikor késő este leszálltak Pozsony repterén és Kelet-Közép-Európa földjére léptek, az és a következő napokban történtek mélyen megérinthették őket, mert következő CD-jük címévé tették. A hatást fokozta kora hajnali Ravazdra érkeztük, amelyről naplójuk/blogjuk beszél hitelesen, amely később weboldalunkon jelent meg. Az előzmények okán nagy kedvvel és speciális programmal jönnek a MEDIAWAVE'2009 nyitójára. Az idei MEDIAWAVE szignálfilm zenei alapja is az ő muzsikájuk, de volt repi koncertjük a Richter teremben, majd kevésbé repi a ravazdi pajtában (annak részlete látható itt), de volt Argentín-MEDIAWAVE/Ravazd vegyesválogatott meccs is a ravazdi focipályán.

A mellékelt míves fotókat Kristina Yalovaja odesszai fotós (a fotórábor résztvevője) készítette a ravazdi koncerten.

 

 

 

 

Rendező
Hartyándi Jenő
Elérhetőség
MEDIAWAVE Alapítvány
E-mail:
További képek
Ossza meg ismerőseivel:


Kategória
0.38744 sec