www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Regionális film és televíziós archívum
Nézettség: 19
Látogatás: 1800
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG KÖZGYŰLÉS 1. RÉSZ - A SZERVEZET CÉLJAIRÓL
Átlag: 0 (0 szavazat)
HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION 1 part
Magyarország
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
0 szavazat
= átlag   = szavazatod

A Magyar Fesztivál Szövetség elnökségi tagjai ismertetik a szervezet sokrétű céljait:

Márta István elnök (Művészetek völgye), Elekes Zoltán alelnök (Szegedi Tavaszi Fesztivál), Bukovinszky Béla (Hegyalja Fesztivál), Iványi Gábor (Városnamény), Hartyándi Jenő (MEDIAWAVE Fesztivál), Sülyi Péter (Hétrét Fesztivál).

 

A közel háromszáz hazai fesztivált képviselő Magyar Fesztivál Szövetség éves közgyűlését és szakmai konferenciáját december 3-án és 4-én tartották Pécsett, a Dominikánus Házban.

A szakmai találkozón a brit fesztiválok finanszírozásáról tartott tájékoztatót Nod Knowles, a bathi fesztivál igazgatója és az Europan Jazz Network elnöke (lásd a 3. részben) . A konferencián bemutatkozott a szabadkai Interetno Fesztivál is.

A "2009/2010-es esztendők tematikája a turizmusban" címmel Dr. Kovács Miklós turisztikai államtitkár, "A fesztiválok jelentősége a kultúrában "címmel Dr. Szurmainé Silkó Mária OKM közművelődési főosztályvezetője tartott előadást.

Első alkalommal kerül sor a Magyar Fesztivál Szövetség díjainak átadására hat kategóriában. Elismerést kapott az év Főtámogatója, Mecénása, Médiatámogatója, támogató önkormányzata, szolgáltatója. A Magyar Fesztivál Szövetség odaítélte a "Kultúrát támogató város" címet is Pécs városának. 
 

Rendező
Hartyándi Jenő

1975 óta foglakozik filmezéssel önképző módon. Számos dokumentum-, kísérleti-, tánc- és kisjátékfilm készítője. De dolgozik mások filmjeiben operatőrként is. Filmjei szerepeltek és díjat nyertek az Országos Függetlefilm Fesztiválokon, a Magyar Filmszemléken, és nemzetközi fesztiválokon.Elérhetőség
Hartyándi Jenő
MEDIAWAVE Alapítvány
E-mail:
További képek
Ossza meg ismerőseivel:
Film adatok

Rendező: Hartyándi Jenő

20 min. 2008 DVD, színes, szöveges, magyar nyelv

E-mail:

E-mail:

Operatőr: Hartyándi Jenő

Vágó: Hartyándi Jenő

Kérjük, írja meg véleményét
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:Kategória
0.23423 sec